VIDEO Bărbat ucis în bătaie în parcarea unui hypermarket din Capitală. Criminalul ar fi fost identificat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
politisti spate

Corpul neînsufleţit al unui bărbat în vârstă de aproximativ 45 de ani, cu urme de violenţă, a fost găsit luni, în parcarea unui centru comercial din sectorul 2, informează poliţia. Poliţia are un suspect care este audiat.

UPDATE 14.30 În urmă cu scurt timp a fost identificat un bărbat, principal suspect în infractiunea de omor comisă în parcarea unui complex comercial din Bucureşti, sector 2, Pantelimon.

Acesta urmează sa fie audiat de procuror criminalist din cadrul PTB şi poliţişti ai Serviciului Omoruri. Criminalul este un agent de pază. Poliţiştii nu au identificat încă victima.

                                 *****************

„În dimineaţa de 15 iulie 2019, în jurul orei 04.00, prin apel 112 a fost sesizat faptul ca în parcarea unui complex comercial de pe raza sectorului 2 a fost descoperit cadavrul unui bărbat. La faţa locului s-au deplasat, iniţial, poliţişti din cadrul Secţiei 9, cazul fiind preluat de Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei”, anunţă Poliţia.

Anchetatorii au fost alertaţi, luni, în jurul orei 4, printr-un apel la 112 că în parcarea unui centru comercial din sectorul 2 a fost descoperit cadavrul unui bărbat. Bărbatul decedat are aproximativ 45 de ani şi are semne de violenţă pe corp. Cazul este cercetat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri.

Bărbat ucis în bătaie în parcarea unui hypermarket din Capitală. Criminalul ar fi fost identificat

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite