Chişinău: Un câine, împuşcat după ce a atacat o femeie în parcul Valea Morilor

Chişinău: Un câine, împuşcat după ce a atacat o femeie în parcul Valea Morilor

FOTO simbol

Un bărbat a tras mai multe focuri de armă într-un câine de rasa Pitbull, după ce acesta s-a năpustit şi i-a omorât câinele, de talie mai mică, după care i-a atacat şi soţia. S-a întâmplat aseară, în Parcul „Valea Morilor” din Capitală.

Natalia Stati, ofiţer de presă la Direcţia poliţie a municipiului Chişinău, a precizat pentru IPN că, în urma apelului la Serviciul de urgenţă 112, grupa operativă s-a deplasat la locul. Din cele constatate, doi soţi se plimbau prin parc cu doi căţei de talie mică, când au fost atacaţi de un câine Pitbull. Animalul l-a omorât pe unul dintre cei doi căţei, după care s-a îndreptat spre femeie. Soţul a scos arma, pe care o deţinea legal, şi a tras în patrupedul agresiv.

Pe acest caz a fost iniţiată o anchetă. Poliţia nu are detalii despre stăpânul Pitbull-ui şi urmează să cerceteze de ce şi-a lăsat animalul nesupravegheat şi fără botniţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările