VIDEO Pavel Filip, despre ridicarea imunităţii parlamentare unor deputaţi: „Se ofertă spectacol, pentru că pâine nu este”

VIDEO Pavel Filip, despre ridicarea imunităţii parlamentare unor deputaţi: „Se ofertă spectacol, pentru că pâine nu este”

Preşedintele PDM, Pavel Filip, dă de înţeles că procurorul general interimar, Dumitru Robu, este controlat politic şi că ridicarea imunităţii parlamentare unor deputaţi din Partidul Şor şi PDM a fost făcută în urma unor înţelegeri din alianţa PSRM-ACUM, din cauză că „se oferă spectacol, pentru că pâine nu este”.

Pavel Filip e de părere prin ridicarea imunităţii parlamentare a deputatului PDM Vladimir Cebotari, alianţa ACUM-PSRM a vrut să lovească în democraţi pentru a-i discredita. 

„S-a pornit cu dosarul pentru uzurpare. Să ne aducem aminte despre tentativa de a scoate partidul în afara legii. Acum s-a venit să se dea o lovitură pe domnul Cebotari”, a afirmat Pavel Filip la emisiunea „Puterea a patra” de la N4. 

Ex-premierul a menţionat că nu l-ar surprinde dacă procurorul general interimar va cere ridicarea imunităţii parlamentare şi pentru alţi deputaţi PDM.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: