Sergiu Tofilat, despre bătaia de la JurnalTV: „Regret acest incident”

Sergiu Tofilat, despre bătaia de la JurnalTV: „Regret acest incident”

Vicepreşedintele Partidului Schimbării, ex-consilierul prezidenţial Sergiu Tofilat, a declarat că regretă că a sărit la bătaie la fostul viceministru de Interne Ghendaie Cosovan, chiar în emisie directă în timpul unei emisiuni.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Îmi pare rău pentru incidentul din platoul Jurnal TV. A fost o situaţie în care n-am ştiut să-mi controlez emoţiile şi regret cele întâmplate. Violenţa este inadmisibilă, disputele nu se rezolvă cu astfel de instrumente, care nu ar fi natura sau cauza acestora. Regret acest incident”, a scris Sergiu Tofilat pe Facebook.

Amintim că fostul consilier al preşedintelui Maia Sandu, Sergiu Tofilat, actual vicepreşedinte al Partidului Schimbării, a sărit la bătaie, în emisie directă, la ex-viceministrul de Interne Ghenadie Cosovan.

Incidentul s-a întâmplat în seara zilei de marţi, 20 iulie, în timpul emisiunii „Ora expertizei”, de la JurnalTV.

La un moment dat, în timp ce cei doi polemizau, Sergiu Tofilat l-a numit „lepădătură” pe Ghenadie Cosovan. În replică, ex-viceministrul de Interne a luat de pe masă paharul cu apă şi l-a stropit pe Tofilat peste faţă. Tofilat nu şi-a putut stăpâni nervii şi l-a lovit cu pumnul în faţă pe Cosovan, după care l-a apucat de gât şi l-a trântit la pâmânt.
 
În studiou a fost chemată o echipă de medici, care i-a oferit asistenţă medicală lui Ghenadie Cosovan.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările