Pavel Filip: Fracţiunea PDM s-a retras din majoritatea parlamentară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pavel Filip

Fracţiunea Partidului Democrat s-a retras recent din majoritatea parlamentară. Anunţul a fost făcute de către liderul PDM, Pavel Filip, în plenul Parlamentului, la şedinţa de joi, 19 noiembrie. „În continuare însă, aşa cum a făcut mereu, PDM va susţine proiectele de lege care vin în beneficiul oamenilor, ţării noastre şi cele care reies din parcursul european”, a notat Pavel Filip, cutat de IPN.

Liderul democrat a menţionat că alegerile prezidenţiale au trecut, iar, în contextul situaţiei pandemice alarmante, este nevoie ca partidele responsabile din Parlament să se aşeze la discuţii pe o platformă largă, pentru a vedea cum depăşesc această perioadă de criză.

La mijlocul lunii martie a acestui an, Partidul Socialiştilor şi Partidul Democrat au semnat acordul de creare a unei platforme parlamentare majoritare de orientare social-democrată. Acordul a presupus şi unele remanieri guvernamentale. Acum două săptămâni, conducerea PDM a anunţat retragerea miniştrilor săi din Guvern. La câteva zile, au fost desemnaţi miniştri noi.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite