Maia Sandu: Guvernul Chicu trebuie să demisioneze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maia Sandu

Lidera PAS, ex-premierul Maia Sandu, afirmă că Guvernul condus de Ion Chicu trebuie să demisioneze imediat ce în Republica Moldova se va încheia starea de urgenţă, pentru că modul în care a administrat criza legată de pandemia COVID-19 „este extrem de iresponsabil”.

„Faptul că nu s-a făcut nimic pentru protejara medicilor costă vieţi, costă sănătate şi o să coste în continuare. Noi şi experţii strigăm, doar că aceste autorităţi sunt prea arogante şi nu sunt înţelepte ca să urmeze aceste sfaturi (...) Cine se face responsabil că nu au fost pregătire spitalele. Nu au avut protocale elementare”, a declarat Maia Sandu la emisiunea „Puterea a patra de la N4.

Preşedinta PAS este nemulţumită şi de măsurile economice pe care le-a întreprins Guvernul, subliniind că deciziile Executivului „sunt greşite”.

„Noi credem că programul ăsta de ajutor de şomaj nu este potrivit. Statul trebuia să ofere bani întreprinderilor, ca întreprinderile să poată plăti salarii şi oamenii să nu fie disponibilizaţi”, a menţionat Maia Sandu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite