Litvinenco, despre acuzaţiile Marinei Tauber: Este sfârşitul lumii pentru cei care pe bani mulţi pot angaja avocaţi obraznici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Litvinenco

Ministrul Justiţiei a venit cu o reacţie la declaraţiile Marinei Tauber, după ce a fost scoasă din cursa electorală de la Bălţi. „Este sfârşitul lumii pentru cei care consideră că totul în ţara aceasta se poate cumpăra pe bani, inclusiv justiţia; pentru cei care cred că dacă au bani, pot să sfideze regulile stabilite pentru toţi şi să fie deasupra legii”, a declarat Sergiu Litvinenco, citat de Unimedia.info.

„Este sfârşitul lumii pentru cei care pe bani mulţi pot angaja avocaţi obraznici, care să ne sfideze şi să ne dea lecţii de moralitate şi dreptate. Este sfârşitul lumii pentru cei care ne prostesc zi de zi cu minciuni din televiziunile plătite din bani furaţi de la oameni. Aşa cum recunoştea unul din reprezentanţii acestei „lumi”, ei luptă acum pentru libertate. Este adevărat! Ei luptă pentru libertate, fiindcă cu o justiţie funcţională, probabil, urmează să prindă puşcăria!”, a afirmat Litvinenco.

Amintim că Marina Tauber a declarat că „puterea uzurpatoare le-a furat bălţenilor visul, viitorul şi dreptul la libera alegere, iar Maia Sandu, împreună că slugile ei, au dus abuzul şi încălcarea legilor la un nou nivel, un nivel care nu a mai fost atins de nimeni până acum”.

Potrivit ei, hotărârile au fost luate sub presiune şi ameninţări, iar guvernarea şi-a bătut joc de votul a 50 la sută din alegătorii din Bălţi.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite