La Chişinău va avea loc o şedinţă moldo-română a consilierilor municipali

La Chişinău va avea loc o şedinţă moldo-română a consilierilor municipali

FOTO sputnik.md

În premieră, la Chişinău, miercuri, 15 ianuarie, va avea loc o şedinţă comună a consilierilor municipiilor Chişinău şi Bucureşti. În cadrul şedinţei urmează să fie aprobat Acordul de colaborare adiţional la Protocolul de Înfrăţire, încheiat între Primăria municipiului Chişinău şi Primăria municipiului Bucureşti.

Primarul Capitalei, Ion Ceban, menţionează că acţiunea vine în urma vizitei sale de lucru în Bucureşti, dar şi a vizitei efectuate de către viceprimarul capitalei române la Chişinău, Aurelian Bădulescu, în luna decembrie. „Împreună cu colegii din ţara vecină, miercuri, la ora 09.15 minute, vom depune flori la bustul poetului Mihai Eminescu pe aleea clasicilor din Grădina publică „Ştefan cel Mare şi Sfânt”, transmite IPN.

Ulterior, la ora 10.00, va fi organizată o şedinţa CMC cu participarea consilierilor municipali din Bucureşti”, notează edilul.

Totodată, la şedinţă urmează să fie discutate proiecte care urmează să fie realizate în comun. „Este o prima întrunire de acest fel. Vrem ca această colaborare să se dezvolte. Fiecare vizită de lucru pe care o întreprindem noi în alte oraşe, se va solda cu mai multe rezultate frumoase pentru Chişinău”, a mai spus Ion Ceban.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: