Igor Dodon spune că victoria lui Ion Ceban este o „eliberare a Chişinăului” şi un „moment istoric”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO presedinte.md
FOTO presedinte.md

Igor Dodon susţine că locuitorii Chişinăului „şi-au luat oraşul înapoi” când l-au votat pe Ion Ceban în funcţia de primar de Chişinău. Şeful statului a afirmat că cetăţenii „au rupt acel cerc vicios care de atâţia ani a ţinut captiv oraşul nostru în mâna unor politicieni iresponsabili şi a geopoliticii false”.

„Ceea ce se întâmplă nu este deloc întâmplator, această eliberare a Chişinăului vine după ce tot echipa socialiştilor, cu suportul preşedintelui ţării, au eliberat ţara din captivitate. Sunt momente cu adevărat istorice, care însă trebuie să aibă o continuare prin rezultate bune pentru oameni şi să devină istorice prin schimbările pozitive care se vor face pentru moldoveni”, a scris Igor Dodon pe Facebook.

În opinia sa, votul cetăţenilor pentru Chişinău îl obligă pe noul primar ales, Ion Ceban, sa fie un primar al tuturor, indiferent de preferinţe politice.

„Îl obligă să scoată din primărie politica, geopolitica, dar mai ales hoţia instaurată în ultimi anii de liberali şi complicii lor, care din nefericire în aceste alegeri au devenit şi noii aliaţi de conjunctură ai Blocului ACUM”, a spus Dodon.

Igor Dodon a îndemnat socialiştii şi Blocul ACUM să formeze o majoritate în Consiliul Municipal Chişinău chiar în această săptămână.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite