Dodon: „Apropo, eu nu am primit SMS de la Guvern. Domnule Chicu, eu de ce nu am primit SMS?”

Dodon: „Apropo, eu nu am primit SMS de la Guvern. Domnule Chicu, eu de ce nu am primit SMS?”

Preşedintele Igor Dodon va propune Guvernului să examineze oportunitatea lansării unui sistem de alertă a cetăţenilor prin sms. Mesajele expediate de executiv în contextul noului tip de coronavirus a fost o experienţă bună, crede şeful statului.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Apropo, eu nu am primit SMS. Domnule Chicu, eu de ce nu am primit SMS? Ştiu că mulţi nu au primit SMS cu această preîntâmpinare”, a remarcat Igor Dodon într-o nouă ediţie a emisiunii „Preşedintele răspunde”, transmite IPN.

În opinia sa, un sistem de alertă a cetăţenilor prin sms ar fi un lucru bun. „Să fie un lucru care se face permanent, de informare a cetăţenilor: „Stimaţi concetăţeni, ne aşteptăm săptămâna aceasta la călduri mari sau la ploi, sau zăpezi”. Cred că este un lucru bun, în afara de ceea ce se dă în comunicatele de presă. Cetăţeanul se uită şi vede, înseamnă că cei care sunt în Guvern se gândesc şi la noi”, a remarcat preşedintele.

Acum o săptămână, mai mulţi cetăţeni au primit la telefon mesaje scurte, semnate de Guvern. cu conţinutul: „Aveţi grijă de sănătate. Sunaţi imediat medicul de familie dacă aveţi febră sau tuse. Daca V-aţi întors din zone cu coronavirus şi vă simţiţi rău, sunaţi 112”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: