Andrian Candu spune că PDM negociază funcţii în Guvern: „Cu regret, colegii se întâlnesc pe la spate, în şedinţe secrete, cu PSRM”

Andrian Candu spune că PDM negociază funcţii în Guvern: „Cu regret, colegii se întâlnesc pe la spate, în şedinţe secrete, cu PSRM”

Şase deputaţi democraţi au părăsit formaţiunea miercuri, 19 februarie, şi au anunţat că formează un grup parlamentar nou. Deputatul Andrian Candu a adus mai multe acuzaţii la adresa noii conduceri a Partidului Democrat, subliniind că formaţiunea are o agendă ascunsă, se îndreaptă într-o direcţie greşită şi că negociază cu Partidul Socialiştilor, în secret, patru funcţii în Guvern.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Modul în care se duc aceste tratative este laş. În loc să recunoască şi să-şi asume negocierele pe care le au, cu regret, colegii se întâlnesc pe la spate, în şedinţe secrete, cu PSRM, cu premierul Chicu şi preşedintele Dodon. Îşi strâng mâna, se îmbrăţişează, îşi fac fotografii şi ne spun că au preocupări şi viziuni comune. A doua zi, conducerea PDM ne trimit comunicate în care spun că nu fac alianţe şi nu au negociat nimi”, a declarat Andrian Candu.

„Dragi colegi din PDM, jocul cui îl faceţi? În interesul cui acţionaţi? Pe cine acum reprezentaţi? Pe cei care v-au votat sau interesele personale prevalează?”, a adăugat Candu.

Deputaţii din fracţiunile PSRM şi PDM s-au întâlnit, luni seara, într-o şedinţă de lucru la Parlament, la care au participat preşedintele Igor Dodon, premierul Ion Chicu şi preşedintele Legislativului, Zinaida Greceanîi. Deputaţii din opoziţie nu au fost invitaţi la eveniment. La fel, nici presa nu a fost anunţată despre această întrevedere.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: