Alexandru Stoianoglo: Veţi auzi multe lucruri interesante în activitatea procuraturilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandr Stoianoglo

Controalele dispuse la Procuratura Anticorupţie şi Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale au fost prelungite până pe 10 ianuarie. Procurorul general, Alexandru Stoianoglo, care a dispus controalele, susţine că este un volum mare de lucru, deoarece este vizată o perioadă de patru ani, transmite IPN.

„Controlul va fi prelungit până pe 10 ianaurie. După, vom ieşi cu informaţia despre activitatea procuraturilor respective”, a declarat pentru jurnalişti Alexandr Stoianoglo după şedinţa Consiliului Superior al Procurorilor.

Întrebat despre ce s-a depistat, procurorul general a declarat că „veţi auzi foarte multe lucruri interesante în activitatea procuraturilor noastre”.

Cât despre Viorel Morari, suspendat din funcţia de şef al PA, Alexandr Stoianoglo a spus că are loc verificarea averii acestuia. În funcţie de rezultatele controalelor va depinde şi revenirea sau nu în funcţie a lui Viorel Morari.

Procurorul a mai spus că, odată cu finalizarea controalelor, vor fi oferite mai multe detalii în cadrul unei conferinţe de presă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite