VIDEO Doi bărbaţi, reţinuţi după ce au recrutat mai multe tinere pe care le convingeau să presteze servicii sexuale online într-un apartament din Chişinău

VIDEO Doi bărbaţi, reţinuţi după ce au recrutat mai multe tinere pe care le convingeau să presteze servicii sexuale online într-un apartament din Chişinău

FOTO simbol

Doi bărbaţi în vârstă de 25 şi 35 ani, originari din municipiul Chişinău, au fost reţinuţi şi sunt cercetaţi penal pentru proxenetism. Oamenii legii au stabilit cei doi se ocupau de racolarea şi determinarea tinerelor la prestarea serviciilor sexuale prin intermediul video chat-urilor.

Activitatea ilegală de prestare a serviciilor sexuale virtuale era desfăşurată de victime într-un apartament amplasat în municipiul Chişinău, amenajat cu camere web şi tehnică computerizată destinată difuzării imaginilor video pe site-urile specializate.

În rezultatul acţiunilor întreprinse de poliţişti, suspecţii au fost reţinuţi în flagrant în apartamentul amenajat.

Urmare a percheziţiilor efectuate în locuinţă, poliţiştii au ridicat tehnică de calcul, camere web, stative, articole de vestimentaţie folosite de tinere în activitatea de video-chat şi alte obiecte ce dovedesc complicitatea şi vinovăţia acestora.

Pe acest caz a fost iniţiată o cauză penală pentru comiterea infracţiunii de proxenetism, iar dacă vinovăţia suspecţilor va fi demonstrată, aceştia riscă pedeapsa cu închisoare pe un termen de la 4 la 7 ani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: