VIDEO Dodon, indignat că a fost interzisă folosirea duşurilor în sălile de fitness: Cei care iau aşa decizii nu merg în sălile de sport niciodată

VIDEO Dodon, indignat că a fost interzisă folosirea duşurilor în sălile de fitness: Cei care iau aşa decizii nu merg în sălile de sport niciodată

Igor Dodon s-a arătat supărat pe dispoziţia Comisiei Naţionale de Sănătate Publică ce interzice accesul persoanelor în duşurile din sălile de fitness, din 15 iunie, din cauza pandemiei COVID-19. Preşedintele spune că este o decizie stranie şi sugerează că aceasta ar trebui anulată.

„Eu nu prea înţeleg logica, ce fel de sport fără duş o să fie în sălile de sport. Ori cei care iau aşa decizii nu merg în sălile de sport niciodată. Foarte stranie decizie. Nu vreau să critic medicii şi colegii mei de la Guvern, dar pentru mine aceste decizii sunt foarte stranii - deschidem sălile de sport şi omul cela ce să facă? Sau să aştepte ploaia afară şi să iasă repede afară în ploaie?”, a declarat Igor Dodon în emisiunea sa „Preşedintele răspunde”.

Şeful statului a menţionat că această decizie „nu o înţelege nimeni”. În opinia lui, în nicio ţară nu există decizii similare, asta deşi, de exemplu, în România autorităţile la fel au interzis folosirea duşurilor în sălile de sport pentru evitarea răspândirii COVID-19.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: