Un tânăr din R. Moldova a rămas fără Mercedes, după ce Poliţia de Frontieră a constatat că maşina a fost furată din Polonia

Un tânăr din R. Moldova a rămas fără Mercedes, după ce Poliţia de Frontieră a constatat că maşina a fost furată din Polonia

FOTO border.gov.md

Un tânăr de 34 de ani din Chişinău a rămas fără „bijuteria” pe patru roţi, după ce s-a depistat că automobilul, un mercedes S 500, este anunţat în cautare internaţională, fiind furat pe teritoriul Poloniei. Până la elucidarea circumstanţelor şi identificării adevăratului proprietar, vehiculul a fost indisponibilizat pe teritoriul Sectorului Poliţiei de Frontieră Leuşeni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cazul a avut loc pe 1 august, când pentru autorizarea trecerii frontierei de stat la linia de control s-a prezentat un Mercedes S 500, fabricat în anul 2018 şi înmatriculat în Polonia. 

În timpul verificării documentelor, poliţiştii de frontieră au fost alertaţi de consemnul apărut în baza de date. Conform informaţiilor O.I.P.C. INTERPOL, autoturismul era dat în căutare internaţională de autorităţile poloneze.

La audieri, cetăţeanul nu a putut explica cele depistate, precizând că revenise recent în R. Moldova şi nu a întâmpinat impedimente la trecerea frontierei de stat. În circumstanţele date, persoana a făcut cale întoarsă de la frontieră.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: