Tragedie în Georgia. 17 persoane au murit după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat şi a căzut în gol de pe un drum montan

Tragedie în Georgia. 17 persoane au murit după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat şi a căzut în gol de pe un drum montan

FOTO simbol Sursa TASS

Un accident rutier groaznic s-a produs duminică, 23 august, în Georgia, soldându-se cu moartea a 17 persoane. Majoritatea victimelor sunt tinere de până la 30 de ani. Microbuzul în care se aflau a derapat de pe un drum montan şi a căzut de pe stâncă de la înălţimea de circa 80 de metri.

Poliţia din Georgia nu a prezentat o informaţie oficială cu privire la motivele ce au provocat accidentul, însă în mass-media au apărut două ipoteze.

Potrivit martorilor, microbuzul ar fi intrat cu viteză într-o curbă periculoasă. Şoferul a pierdut controlul volanului, microbuzul ar fi lovit din spate un autovehicul parcat pe marginea drumului, iar în urma impactului microbuzul s-a răsturnat de pe carosabil, prăvălindu-se de pe stâncă.

Alte portaluri de ştiri scriu că una dintre cauzele accidentului a fost vizibilitatea redusă, cauzată de o ploaie abundentă de la acea oră.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările