MAE al Republicii Moldova anunţă alertă de călătorie la Barcelona

MAE al Republicii Moldova anunţă alertă de călătorie la Barcelona

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene informează cetăţenii Republicii Moldova care se află, tranzitează sau doresc să călătorească la Barcelona, despre posibile proteste care pot cauza perturbări ale circulaţiei aeriene, rutiere şi feroviare, atât în zona metropolitană a Barcelonei, cât şi în regiunea din vecinătate.

MAEIE recomandă cetăţenilor Republicii Moldova să evite zonele unde au loc manifestările şi să se informeze în prealabil asupra eventualelor perturbări ale traficului rutier din regiune accesând următorul link.
 
Totodată, informaţii suplimentare pot fi găsite pe site-urile oficiale ale companiilor feroviare şi aeriene cu care cetăţenii moldoveni intenţionează să călătorească, dar şi accesând acest link.
 
Cetăţenii Republicii Moldova pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Ambasadei Republicii Moldova la Madrid: +34 91 828 79 89.
 

Cel puţin 78 de persoane au fost rănite în urma violenţelor izbucnite pe străzile din Barcelona, ca urmare a condamnării a nouă lideri separatişti catalani în legătură cu rolul pe care l-au jucat în tentativa de proclamare a independenţei regiunii, în 2017.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: