Percheziţii în judeţul Vaslui. Jandarmii şi poliţiştii au descins la locuinţele romilor din Băceşti

Percheziţii în judeţul Vaslui. Jandarmii şi poliţiştii au descins la locuinţele romilor din Băceşti

Numeroase forţe de ordine intervin marţi, 27 octombrie, în localitatea Băceşti din judeţul Vaslui în cadrul unei ample acţiuni.

UPDATE: Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, peste 60 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui au pus în aplicare 22 de mandate de percheziţie domiciliară emise de către judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Vaslui.

Activităţile au fost desfăşurate în cadrul unui dosar penal instrumentat de poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Negreşti din cadrul Poliţiei Oraşului Negreşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în cauză fiind 3 persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de delapidare şi tăiere şi sustragere fără drept de arbori din fondul forestier naţional. Percheziţiile domiciliare au fost efectuate la persoane implicate în activitatea infracţională derulată. 

Până în prezent au fost depistaţi şi ridicaţi peste 100 metri cubi de material lemnos, o armă neletală supusă autorizării, deţinută fără drept, precum şi elemente de muniţie letală şi neletală.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de delapidare, tăiere şi sustragere fără drept de arbori din fondul forestier naţional şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, pentru administrarea probatoriului şi stabilirea cu exactitate a activităţii infracţionale derulate în cauză. La acţiune au participat reprezentanţi ai Direcţiei Silvice Vaslui şi 40 de jandarmi din cadrul Inspectoratelor de Jandarmi Judeţene Vaslui şi Bacău. Activităţile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Ştire iniţială: La faţa locului, au descins mai multe echipaje din cadrul Inspectoratului Judeţean e Jandarmi şi ale Poliţiei fiind efectuate mai multe percheziţii la domiciliul unor persoane bănuite de furturi de lemne.

”Poliţiştii şi jandarmii scotocesc prin curţi. Sunt cel puţin cinci dube cu jandarmi şi mai multe maşini ale Poliţiei”, a declarat un localnic. Descinderile forţelor de ordine sunt în plina desfăşurare.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările