Traficant de canabis, prins în Mehedinţi. Ce cantitate cultivase pentru vânzare

Traficant de canabis, prins în Mehedinţi. Ce cantitate cultivase pentru vânzare

Cultură de canabis în Mehedinţi Sursa DIICOT

Traficantul de droguri era profilat pe culturi de canabis, iar anchetatorii îl vor propune spre arestare. Drogurile erau destinate pieţei locale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Traficantul creştea plante de canabis pentru piaţa locală, dar în ziua de 30 iunie 2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Mehedinţi au dispus reţinerea sa pentru o perioadă de 24 ore.

Traficantul D.P. este inculpat pentru „săvârşirea infracţiunilor de cultivarea, punerea în vânzare, vânzarea, distribuirea, deţinerea ori alte operaţiuni privind circulaţia drogurilor de risc şi mare risc, fără drept, introducerea sau scoaterea din ţară de droguri de risc şi de mare risc, fără drept  şi cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, prepararea, cumpărarea sau deţinerea de droguri de risc şi mare risc pentru consum propriu, fără drept. 

El desfăşura activităţi de comercializare de substanţe stupefiante către consumatorii de pe raza judeţului Mehedinţi“, arată anchetatorii de la DIICOT.

Cu o zi înainte, la 29 iunie, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Mehedinţi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO Mehedinţi au efectuat 2 percheziţii domiciliare în urma cărora au fost ridicate 64 de plante de cannabis, în diferite stadii de dezvoltare, însumând cantitatea totală de 24 kg de cannabis.

În cursul zilei de miercuri, 1 iulie, inculpatul D.P. urmează să fie prezentat Tribunalului Mehedinţi cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Pe aceeaşi temă: 

Poliţia Antidrog şi-a petrecut weekendul la Vama Veche. Consumatorii de stupefiante au fost prinşi în flagrant: de la canabis s-a ajuns la cocaină VIDEO

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: