Turişti în Delta Dunării salvaţi de la înec. Barca în care se aflau s-a răsturnat

Turişti în Delta Dunării salvaţi de la înec. Barca în care se aflau s-a răsturnat

Turişti în Delta Dunării FOTO ARBDD

În barcă se aflau şase turişti, cinci bărbaţi şi o femeie. Ambarcaţiunea de agrement s-a răsturnat la intrarea pe canalul Sulina.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina au intervenit pentru salvarea a şase turişti, cinci bărbaţi şi o femeie, care s-au răsturnat în apele fluviului Dunărea de pe o barca de agrement.

Accidentul s-a produs duminică, 16 mai, în jurul orei 20.00. Echipajul Poliţiei de Frontieră de pe o navă MAI ce aparţine Grupului de Nave Sulina, aflat în misiune de patrulare, a observat la intrarea pe canalul Sulina o ambarcaţiune de agrement cu şase persoane care s-a răsturnat în zona farului vechi.

„Poliţiştii de frontieră au intervenit imediat pentru salvarea persoanelor, acestea fiind recuperate din apă şi aduse la bordul navei Gărzii de Coastă. Totodată, barca de agrement răsturnată a fost remorcată în portul Sulina”, transmite Garda de Coastă.

Prin numărul unic de urgenţă 112 a fost solicitată în sprijin o ambulanţă la locul acostării, în portul Sulina, pentru ca persoanele salvate să primească îngrijiri medicale.

Evenimentul naval este anchetat de către poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Navale Sulina şi A.N.R. Sulina, pentru a se determina cauzele şi împrejurările în care s-a produs.

Citeşte şi:

Mort în urma unei operaţii de splină care a degenerat într-un şir de eşecuri. „A plecat pe picioare, s-a întors în sicriu“

Copil mort într-un accident rutier. Şoferul avea 18 ani

Patru copii, cu vârste între 11 şi 13 ani, cercetaţi penal după ce au bătut un bărbat de 34 de ani

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările