Tulcea: Portal de turism pentru regiunea Dunării

Tulcea: Portal de turism pentru regiunea Dunării

Elena Udrea a deschis seria discursurilor

Este una dintre propunerile Minsiterului  Devoltării Regionale şi Turismului în cadrul strategiei Dunării. Elena Udrea, Kelemen Hunor, Laszlo Borbely şi Anca Boagiu au lansat astăzi la Tulcea, în sala de conferinţe a hotelului Delta, noua strategie a Dunării.

Ştiri pe aceeaşi temă


Propunerile acestei strategii afectează 115 milioane de oameni, a declarat ministrul Elena Udrea în finalul prezentării de astăzi.
„Ministerul Turismului îşi propune realizarea unei baze de date care să conţină produsele turistice, evenimentele şi serviciile turistice disponibile în această regiune a Dunării, instrument care să fie pus la dispoziţia industriei de turism, dar şi a publicului larg, eventual prin dezvoltarea unui portal web dedicat turismului în regiunea Dunării“, a declarat ministrul Elena Udrea.
S-a creat Colegiul Naval de Dezvoltare Economică
Pe aceeaşi temă, ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, spune că „autostrada naturală“, Dunărea, ar trebui să fie folosită mai des, fiind opţiunea ecologică de transport. La momentul de faţă, 80% din transporturile din România sunt rutiere.
În acest sens, susţine Anca Boagiu, astăzi s-a decis cerarea Colegiului Naval de Dezvoltare, care îşi propune schimbarea opţiunii de transport pentru români şi nu numai.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările