VIDEO Străzi recent asfaltate, inundate după o ploaie torenţială. A fost „înghiţită” de ape şi o benzinărie

VIDEO Străzi recent asfaltate, inundate după o ploaie torenţială. A fost „înghiţită” de ape şi o benzinărie

Mai multe străzi din Lugoj, judeţul Timiş, au fost înghiţite de ape FOTO ISU Timiş

O ploaie torenţială a transformat oraşul Lugoj într-o mică Veneţia a Banatului marţi, la primele ore ale dimineţii, arată lugojeanul.ro. Potrivit publicaţiei locale, canalizarea veche şi nereparată a dus la inundarea mai multor străzi centrale şi din cartiere.

Ştiri pe aceeaşi temă

În zona pieţei, aşa cum reiese şi din clipurile postate de mai mulţi lugojeni pe Facebook, apa a trecut de portierele maşinilor, transformând străzile în adevărate canale navigabile. Contactat de Lugojeanul.ro, primarul Francisc Boldea a comentat situaţia. „Străzile noi care mai sunt în garanţie, şi nu sunt terminate, vom rezolva problemele pe acestea. Dar este o situaţie aparte, din cauza cantităţii mari de apă căzută, efectiv s-a umplut bazinul de retenţie şi canalizarea oraşului”, a declarat pentru edilul pentru lugojeanul.ro

Pompierii au intervenit pe mai multe străzi din oraş pentru a evacua apa acumulată în urma ploilor abundente. Chiar şi aşa însă, apa a ajuns în beciurile caselor oamenilor şi la intrările în blocurile de locuit. La fiecare ploaie mai serioasă, la Lugoj se inundă străzile din zona pieţei, splaiurile de pe malurile Timişului, dar şi câteva străzi adiacente cu Bucegi.  ISU Timiş a anunţat că intervine la Lugoj şi pentru evacuarea apei dintr-o benzinărie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările