UPDATE Urmărire cu focuri de armă, lângă Timişoara. Fugarul, un urmărit naţional, a fost prins

UPDATE Urmărire cu focuri de armă, lângă Timişoara. Fugarul, un urmărit naţional, a fost prins

Foto arhivă Adevărul

Poliţiştii timişeni au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare, după ce un şofer nu a oprit la semnalele lor.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Tânărul urmărit cu focuri de armă de poliţişti a fost prins într-un apartament din Timişoara. Fugarul va fi introdus în penitenciar pentru ispăşirea pedepsei de doi ani şi o lună pentru furt. 

UPDATE  După miezul nopţii, poliţiştii au abandonat căutările. Ei sunt convinşi însă că fugarul nu are scăpare şi va ajunge în scurt timp în penitenciar pentru a-şi ispăşi pedeapsa.

UPDATE Conform informaţiilor poliţiei, şoferul era însoţit de un pasager Amândoi au ambandonat maşina împotmolită în câmp, nu departe de Beregsău Mare.
 
Criminaliştii ajunşi la faţa locului au verificat maşina şi au ajuns rapid să identifice şoferul. Este vorba de un bărbat aflat în urmărire naţională, acesta fiind condamnat de doi ani şi o lună de închisoare pentru furt şi infracţiuni la regimul circulaţiei, au aflat sursele celor de la Opiniatimisoarei.ro. 

Poliţiştii şi jandarmii au continuat căutările în zonă. Ei speră că în scurt timp vor reuşi să-l prindă pe fugar.

Urmărire cu focuri de armă

Şoferul unui autoturism Mitsubishi Carisma de culoare roşie a fost tras pe drapta, pe drumul ce leagă localităţile Săcălaz şi Beregsău Mare. Oamenii legii au încercat să verifice maşina, având în vedere că era lovită în partea din faţă. Şoferul a demarat în trombă şi a dispărut. Poliţiştii au plecat în urmărirea fugarului şi au tras câteva focuri de armă, fără a-l determina pe şofer să oprească. 
 
La scurt timp, oamenii legii au descoperit maşina abandonată pe un câmp, nu departe de Beregsău Mare. Şoferul s-a împotmolit într-un canal colector. 
 
Şoferul a reuşit să dispară, iar acum mai multe echipaje ale poliţiei şi jandarmeriei sunt în căutarea lui. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările