FOTO Cum ar fi să lucrezi pe o navă spaţială? Un grup de tineri au creat biroul SF, la Timişoara

FOTO Cum ar fi să lucrezi pe o navă spaţială? Un grup de tineri au creat biroul SF, la Timişoara

Proiect de birou spectaculos la Timişoara FOTO Andi Popescu

O echipă de tineri designer din Timişoara a realizat pentru o firmă care se ocupă de realizări de jocuri video un birou demn de filmele Science Fiction.

Ştiri pe aceeaşi temă

Responsabili pentru inedita amenajare de birou sunt designerii de la Ezzo Design. Aceştia au transformat locul de muncă ai unor programatori într-un spaţiu desprins parcă din jocurile video. 
 
„Beneficiarii acestui proiect au avut ideea unei nave spaţiale…găsită, invadată de natură şi adaptată nevoilor. De îndată ce un client ne solicită un proiect intrigant, care să presupună şi o combinaţie frumoasă de materiale, o abordare unică, fără linii clasice, înglobarea în design a elementelor ce ţin de natură, noi, Ezzo Design, suntem mai mult decât încântaţi”, spun cei care au realizat proiectul pentru cei de la 20.com.


 
Biroul celor de la 20.com se află în clădirea cunoscută cu numele “Schela de Petrol”, din centrul Timişoarei. Arată mai de grabă ca o bază de cercetare, sau o navă spaţială invadată de natură. Plantele naturale ţâşnesc din ţevi, corpurile de iluminat sunt dispersate şi abandonate.


 
“Avem de-a face în acest caz cu anumite combinaţii de materiale şi culori. Nava spaţială în cauză a fost realizată prin implementarea unor soluţii menite să ofere cât mai mult spaţiu ocupanţilor – s-a adăugat înălţime, s-a mărit spaţiul dat, extins printr-o zonă de relaxare – care în mod probabil nu ar fi fost creat într-o nouă structură a spatiului. Ideile creative nu au urmat nici o regulă şi totuşi rezultatul este unic, fascinant prin proprţiile trăsături”, susţin cei de la Ezzo Design.

 
Integrarea luminii naturale, precum şi a altor resurse naturale, selecţia elementelor inspirate din natură, plantele naturale care necesită un minim de ingrijire, toate acestea sunt parte din solicitările beneficiarilor vizavi de un spaţiu adaptat prin design, angajaţilor. 


 
Bucătăria, baia, liniile ce guvernează spaţiul, birourile, ţevile, culorile, desenele, intrarea principală, toate acestea au trăsături comune, menite să permită designer-ilor să caute soluţii unice pentru a crea râvnita navă spaţială.

Citeşte şi:
 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: