Balint - demis la TV, Contra - avertizat la radio

Balint - demis la TV, Contra - avertizat la radio

Cosmin Contra

Stilul de management al lui Marian Iancu stârneşte în continuare mirarea. Despărţirile surprinzătoare de antrenori iubiţi de public, după victorii cu 4-0, sau concedieri în direct la televizor sunt doar câteva dintre acţiunile controversate ale patronului de la Poli.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cine priveşte doar cifrele, poate spune că Poli este în grafic în lupta pentru campionat: 15 meciuri jucate, nicio înfrângere, locul doi în campionat. Însă evoluţia sub aşteptări a echipei stârneşte "reacţii adverse" din partea conducerii.

"Am nevoie de antrenorul Contra, nu mai am nevoie de jucătorul Contra. El nu mai poate juca, începe deja să mă supere că nu vrea să înţeleagă. I-am spus deja de câteva ori, dar tot intră pe teren. L-am rugat, o spun acum public poate înţelege: dacă mai intră pe teren mă despart şi de antrenorul Contra. Ca antrenor are susţinerea mea 100%, dar nu-l mai vreau pe teren. I-am spus-o delicat, cu blândeţe, dar am fost penibili la Urziceni, nu mai pot. S-au făcut foarte multe greşeli. Ce dovadă mai mare de încredere trebuie să-i arăt dacă la 35 de ani i-am dat banca tehnică. Aştept responsabilitate şi un exemplu din partea lui", a spus Marian Iancu la Realitatea FM.

Acum două sezoane, în campionatul în care alb-violeţii au fost afectaţi de acea penalizare de şase puncte care până la urmă n-a fost, Poli a rămas doar cu şanse teoretice la titlu după 1-2 acasă cu Urziceni, în penultima etapă. Antrenorul de atunci, Gabi Balint, a avut parte de o demitere în direct, la televizor, imediat după meci. "Îmi pare rău că m-am hazardat cu Gabi. Am crezut că va reuşi. Cu siguranta Balint nu va juca finala Cupei contra CFR-ului. Nu pot sa risc", a spus atunci Marian Iancu. Poli a pierdut acea finală, disputată la Tg. Jiu cu 0-3.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările