Al 11-lea deces cauzat de infecţia cu COVID-19 în judeţul Mureş. Victima are 51 de ani

Al 11-lea deces cauzat de infecţia cu COVID-19 în judeţul Mureş. Victima are 51 de ani

11 decese au fost înregistrate în judeţul Mureş                                   FOTO: Prefectura Mureş

Numărul victimelor în România a ajuns la 282. Printre decesele raportate în dimineaţa zilei de sâmbătă, 11 aprilie, se numără şi unul din judeţul Mureş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform Grupului de Comunicare Strategică, în judeţul Mureş a fost înregistrat un nou deces provocat de infecţia cu Covid-19. Numărul total de decese în acest judeţ a ajuns la 11.

Este vorba despre un bărbat, 51 de ani, internat pe 28.03.2020 în Spitalul Clinic Judeţean Târgu Mureş, secţia Boli Infecţioase. 

În data de 29.03.2020 este transferat în secţia ATI. Contact cu caz confirmat.

A fost confirmat pozitiv cu coronavirus în data de 2 aprilie, iar pe 10 aprilie a decedat. Condiţii medicale pre-existente: obezitate.

Vineri, 10 aprilie, alţi patru mureşeni au declaraţi morţi din cauza îmbolnăvirii cu Covid-19. Victimele au vârste între 49 ani şi 76 ani.

Decesul nr. 7 este un bărbat de 64 ani, internat la Spitalul Clinic Judeţean Mureş, în data de 3 aprilie, la Terapie Intensivă. El suferea de afecţiuni cardiovasculare, diabet zaharat, obezitate. Confirmarea de Covid-19 a venit în 3 aprilie. Bărbatul a murit în 8 aprilie.

Decesul nr. 8 este un bărbat de 66 ani, care a fost internat la Spitalul Clinic Judeţean Mureş, în 6 aprilie. Avea afecţiuni renale. Confirmarea îmbolnăvirii de Covid-19 a venit în 7 aprilie, zi în care a şi murit.

Decesul nr. 9 este un bărbat de 49 ani, internat în 7 aprilie, în Spitalul Clinic Judeţean Mureş cu simptome de tuse şi dificultăţi în respiraţie, cu stare de slăbiciune generală. Pacientul avea o serie de comorbidităţi: boală cardiovasculară şi hipertensiune arterială, diabet zaharat, obezitate, steatoză hepatică, boală renală, hiperparatiroidism. Testarea a confirmat îmbolnăvirea cu Covid-19, pacientul murind o zi mai târziu, la 8 aprilie.

Decesul nr. 10 este o femeie de 76 ani, internată în Spitalul Clinic Judeţean Mureş, pentru febră, tuse şi dificultăţi în respiraţie, în data de 6 aprilie. A fost transferată la secţia Chirurgie – Covid SC Mureş, în 7 aprilie. A fost confirmată cu Covid-19 în aceeaşi zi. A decedat în 9 aprilie. Şi ea avea comorbidităţi: diabet zaharat, Parkinson, fractură de col femural.

Pe aceeaşi temă:

Elevul amendat de Jandarmerie pentru că „a scos lumea în stradă“ împotriva Vioricăi Dăncilă, numit consilier al prefectului

Covid-19 a omorât 10 oameni în Mureş. Victimele aveau între 49 şi 76 ani

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: