Taximetrist şi motociclist cunoscut, găsit spânzurat la marginea municipiului Târgu Jiu VIDEO

Taximetrist şi motociclist cunoscut, găsit spânzurat la marginea municipiului Târgu Jiu VIDEO

Artur a fost găsit spânzurat                                                                                               Foto: Youtube

Artur, un bărbat de 41 de ani, care lucra ca taximetrist, dar care era şi un motociclist pasionat, şi-a pus capăt zilelor. Acesta a fost găsit atârnând în ştreang de creanga unui salcâm, la marginea municipiului Târgu Jiu.

 
„La data de 26 iulie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi prin SNUAU 112,  cu privire la faptul că  o persoană de sex masculin a fost găsită spânzurată.
La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au identificat cadavrul unui bărbat de 41 de ani, din municioiul Târgu Jiu, găsit spânzurat cu o frânghie de un braţ al unui arbore de esenţă salcie,  pe un teren viran situat pe strada Ursaţi,din municipiul Târgu Jiu. 
S-a efectuat cercetarea la faţa locului,  iar în urma examinării vizuale a cadavrului nu s-au  constatat urme de violenţe pe cap, trunchi sau membre. 
Cadavrul a fost transportat la SML Gorj, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.
 În cauză s-a întocmit dosar penal  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă“, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Gorj.
Artur era căsători şi avea doi copii. Prietenii nu înţeleg gestul acestuia. 
În urmă cu mai mulţi ani, acesta s-a urcat pe turnul CET de la Târgu Jiu, unde s-a filmat în timp ce mergea pe marginea acestuia. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările