Târgu-Jiu: Restaurantele din Târgu-Jiu, aproape pline de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Restaurantele din Târgu-Jiu au intrat deja în febra pregătirilor pentru trecerea în Anul Nou. Localurile se întrec în oferte din ce în ce mai deosebite şi, pe lângă cina festivă, le-au pregătit clienţilor o mulţime de surprize, printre care şi focuri de artificii.

Cel mai ieftin meniu pentru Revelion costă 50 de lei, la restaurantul Gorj, unde clienţii au avut la dispoziţie meniuri între 50 şi 250 de lei. Organizatorii le-au pregătit acestora o cină festivă cu bucate tradiţioanale, dar şi cu unele speciale, printre care păstrăv, caviar, somon fume şi muşchiuleţ împănat. Gazdele îi înâmpină pe clienţi şi cu băutură la discreţie şi formaţie de muzică populară şi uşoară. „ Avem şi o ofertă specială, adică la un grup de cinci persoane, cea de-a şasea nu va plăti masa festivă”, spune Eugenia Berindei, administratorul Resaturantului Gorj. La restaurantul Lexi Star, organizatorii pregătesc pentru cina festivă de Revelion o gustare rece cu platouri din peşte, brânzeturi, platou ţărănesc, platou Prosciutto e Melone, salate, platouri cu muşchi de viţel, friptură de pui, viţel şi porc, iar pentru desert, clienţii vor servi tort de ciocolată. Meniul costă 250 de lei de persoană. „Îi aşteptăm pe clienţii noştri cu un meniu special, băutură la discreţie, muzică şi multă voie bună. Pe lângă toate acestea, le-am pregătit şi o mulţime de surprize, printre care şi un foc de artificii”, spune managerul restaurantului Lexi Star, Maria Lupulescu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite