Târgu-Jiu: Accident de muncă mortal la Complexul Energetic Rovinari : „Bărbatul s-a electrocutat“

Un angajat al Complexul Energetic Rovinari a murit, aseară, în urma unui accident de muncă. Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă s-au deplasat la faţa locului pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs decesul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul de 40 de ani era angajat ca electrician la Cariera Tismana II şi a murit în timp ce verifica o defecţiune tehnică apărută la un utilaj. „Aseară, în jurul orei 20.00, în Cariera Tismana II, din cadrul EM Rovinari, a avut loc un accident de muncă soldat cu decesul unui salariat. Constantin Margău, în vârstă de 40 de ani, electrician cu experienţă în Cariera Tismana II, s-a electrocutat în timp ce verifica o defecţiune tehnică apărută la o maşină de haldat. În momentul intervenţiei, Constantin Margău purta echipament de protecţie. La faţa locului a ajuns ambulanţa unităţii, ulterior fiind solicitată şi intervenţia Serviciului de Ambulanţă. Manevrele de resuscitare au durat câteva ore, dar, din nefericire, acesta nu a putut fi salvat. Noaptea, în jurul orei 02.00, victima a fost transportată la morga Spitalului Judeţean din Târgu-Jiu pentru efectuarea necropsiei“, a declarat Diana Milea, purtător de cuvânt al CE Rovinari.

Vom reveni cu amănunte.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările