Soluţia inedită găsită de un antrenor de baschet pentru ca meciurile să se desfăşoare cu spectatori

Soluţia inedită găsită de un antrenor de baschet pentru ca meciurile să se desfăşoare cu spectatori

Antrenorul Claudiu Alionescu a găsit soluţia ca suporterii să poată fi prezenţi la evenimentele sportive FOTO: facebook.com/alionescu.claudiu

Claudiu Alionescu, antrenorul echipei de baschet CSM Târgu Jiu, este nedumerit cum în aceeaşi sală se permite accesul publicului la spectacolele artistice, dar suporterii nu au voie să fie prezenţi la competiţiile sportive.

Ştiri pe aceeaşi temă

Antrenorul a dat exemplu un spectacol desfăşurat de Dragobete în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, iar, în acelaşi loc nu au voie să intre suporterii care vor să participe la un mec de baschet. 

Claudiu Alionesc a găsit o soluţie, pentru ca suporterii să fie prezenţi în în sala de sport: „Din dragoste pentru sport....şi cultură.

Astazi, de ziua  dragostei în cultura româneasca, activitatea în Sala Sporturilor a fost sistată pentru un concert al unui cunoscut artist român. Foarte frumos mod de a sărbători Dragobetele printr-un eveniment cultural, să nu îi zicem concert, cu posibilitatea prezenţei unui număr limitat de spectatori, aproximativ 30% din capacitatea sălii. După matematica mea de bază ( am terminat filologie şi educaţie fizică) asta înseamnă aproximativ 350 de spectatori...

Şi acum aş întreba, pentru un prieten:

De ce se permite accesul în Sala Sporturilor a publicului la un eveniment cultural, iar la unul sportiv NU????? Oare nu este EXACT acelaşi lucru?

Aş veni cu o propunere: la următorul concert în deschidere să facem un meci oficial din oricare disciplină sportivă!“, este mesajul transmis de antrenorul Claudiu Alionescu pe pagina sa Facebook. 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările