Români condamnaţi pentru că au plătit două prostituate cu valută falsificată

Români condamnaţi pentru că au plătit două prostituate cu valută falsificată

Două prostituate au reclamat doi clienţi la poliţie, după ce au fost plătite cu euro falşi Foto: SHUTTERSTOCK

Patru bărbaţi au fost condamnaţi de Judecătoria Târgu Jiu la pedepse de închisoare cu executare pentru plasarea de valută falsificată. Reţeaua a fost capturată când doi dintre ei au venit la Târgu Jiu şi au plătit serviciile oferite de două prostituate cu euro falşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ioan Dorin Şerban a primit o pedeapsă de doi ani şi şase luni de închisoare cu executare, iar Dumitru Saul Bobăilă a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pe un termen de trei ani. Ioan Daniel Stoica a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare, iar Romeo Vasile s-a ales cu o pedeapsă de aproape cinci ani. 
 

Prostituatele au schimbat câteva bancnote false

 
Ioan Dorin Şerban şi Ioan Daniel Stoica au venit la Târgu Jiu la sfârşitul anului 2019. Cei doi s-au distrat cu două prostituate pe care le-au plătit cu euro falşi. 

Mai mult decât atât, cele două femei le-au schimbat şi câteva bancnote. Au constatat că au fost păcălite când au mers la o casă de schimb valutar pentru a schimba banii. Prostituatele le-au reclamat la poliţie pe cei doi clienţi. 
 

Banii falşi erau aduşi din Italia

 Anchetatorii au stabilit că cei doi bărbaţi primeau banii falşi din Italia. Banii erau ascunşi în autoturisme second hand care erau aduse în ţară pe platforme. 
 
Cei patru au fost capturaţi în luna februarie a anului trecut, după ce Ioan Dorin Şerban şi Dumitru Saul Bobăilă s-au deplasat în Arad unde au primit de la Vasile Romeo o sumă importantă de valută falsificată. Au fost opriţi în trafic de către poliţişti pe raza judeţului Timiş. În maşină a au fost găsiţi 16.000 de euro falşi. 

De asemenea, la domiciliul lui Vasile Romeo s-au mai găsit aproape 74.000 de euro contrafăcuţi, dar şi un pistol cu 16 cartuşe neutilizate, dar şi două pachete în care se bănuia că se găseau heroină şi cannabis., 
 
Vă mai recomandăm să citiţi
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările