Primar din Gorj, ameninţat de un localnic: „Te tai în bucăţi cât de curând“

Primar din Gorj, ameninţat de un localnic: „Te tai în bucăţi cât de curând“

Primarul comunei Leleşti, din judeţul Gorj, a fost ameninţat de un localnic           Foto: Arhivă Adevărul

Un localnic din comuna Leleşti, Gorj, a fost trimis în judecată pentru că l-a înjurat şi ameninţat cu moartea pe primarul localităţii, Vasile Laurenţiu Turcilă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Totul s-a întâmplat în vara anului 2020, când primarul a fost anunţat că doi cetăţeni încearcă să schimbe semnele de circulaţie de pe un drum comunal, perturbând traficul rutier. 

Primarul s-a deplasat la faţa locului şi, conform anchetatorilor, l-a găsit pe Silviu Popeangă care săpa o groapă pentru a monta un indicator de restricţionare a tonajului. Acesta mai era însoţit de un cetăţean care transmitea live pe Facebook.
 
Primarul a cerut explicaţii, iar bărbatul a devenit recalcitrant, ameninţându-l pe edil: „Te tai în în bucăţi cât de curând“. 
 

A primit şi alte ameninţări

 
Primarul a depus o plângere penală şi a declarat că a mai fost ameninţat în acelaşi mod tot de către Silviu Popeangă, „motiv pentru care i-a fost creată o stare de temere, având în vedere persoana inculpatului şi comportamentul violent manifestat în societate.
 
„De asemenea, persoana vătămată a mai declarat că sentimentul de teamă a fost accentuat şi de faptul că inculpatul a lansat în mediul online, cât şi în rândul comunităţii locale din Leleşti, ameninţări asupra integrităţii fizice şi a vieţii, de care acesta a luat cunoştinţă în mod direct şi indirect“, se arată în rechizitoriu. Localnicul a fost trimis în judecată de procurorii din Gorj. 

Vă recomandăm să citiţi şi 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările