Dosar penal pentru un bolnav de COVID-19, după ce s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe

Dosar penal pentru un bolnav de COVID-19, după ce s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe

Pacientul s-a prezentat la Spitalul Orăşenesc din Bumbeşti Jiu

Un gorjean în vârstă de 42 de ani, care figura cu diagnosticul de COVID-19, s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Orăşenesc Bumbeşti Jiu şi s-a ales cu dosar penal.

 
„În noaptea de 26/27 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Politiei Oraşului Bumbesti Jiu au fost sesizati de către un medic din cadrul Spitalului Orăşenesc Bumbesti-Jiu, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin care figurează în evidenţele Direcţiei de Sănătate Publică Gorj ca fiind diagnosticat cu COVID-19, s-a prezentat la unitatea de primiri urgenţe.
 
Din verificările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că un bărbat de 42 de ani, din comuna Aninoasa, figurează în evidenţele Direcţiei de Sănătate Publică Gorj ca fiind diagnosticat cu COVID-19 şi faţă de care s-a luat măsura izolării la domiciliul declarat în oraşul Bumbeşti Jiu.
 
În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările