Sute de absenţi la Evaluarea Naţională, în Dâmboviţa. Primele rezultate vor fi afişate marţi, 29 iunie

Sute de absenţi la Evaluarea Naţională, în Dâmboviţa. Primele rezultate vor fi afişate marţi, 29 iunie

Joi, 24 iunie, s-a desfăşurat a doua probă scrisă din cadrul Evaluării Naţionale a absolvenţilor de clasa a VIII-a (Matematică) – sesiunea 2021. În judeţul Dâmboviţa au fost prezenţi 2.986 de candidaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit ISJ Dâmboviţa, au absentat 212 candidaţi, reprezentând un procent de 6,62%. Din fericire, niciun elev nu a fost eliminat. 
 
Primele rezultate vor fi afişate marţi, 29 iunie, până la ora 14:00 (în centrele de examen).
 
Comunicarea rezultatelor obţinute se face anonimizat, atât în centrele de examen, cât şi pe site-ul evaluare.edu.ro, respectându-se Regulamentul general privind protecţia datelor personale. Mai exact, vor fi utilizate coduri individuale care înlocuiesc numele şi prenumele candidaţilor şi care au fost distribuite candidaţilor, pe bază de semnătură de primire, la prima probă susţinută.
 
Rezultatele finale vor fi afişate sâmbătă, 4 iulie.
 
Marţi, 22 iunie, la prima probă, cea la Limba şi literatura română) au absentat 217 candidaţi (6,78%). De asemenea, nu au fost elevi eliminaţi din examen. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările