Percheziţii la firme care ar fi înregistrat în evidenţa contabilă achiziţii fictive de deşeuri feroase VIDEO

Percheziţii la firme care ar fi înregistrat în evidenţa contabilă achiziţii fictive de deşeuri feroase VIDEO

Poliţişti ai Serviciului de Investigare a Criminalităţi Economice Dâmboviţa, sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, au făcut, vineri, 20 de percheziţii domiciliare, în judeţele Dâmboviţa, Argeş, Teleorman, Olt şi în Bucureşti.

Percheziţiile au fost efectuate la sediile unor societăţi comerciale şi la domiciliile unor persoane care ar fi atestat în fals că ar fi livrat mărfuri.
 
Potrivit IPJ Dâmboviţa, reprezentantul unei societăţi din oraşul Găeşti este bănuit că ar fi înregistrat în evidenţa contabilă achiziţii fictive de deşeuri feroase, prejudiciul cauzat bugetului de stat fiind de 9.286.354 de lei.
 
Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Argeş, Teleorman şi Olt, jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, precum şi al efectivelor din cadrul Gărzii de Mediu Dâmboviţa.
 
În cauză, poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală, măsurile legale urmând a  fi dispuse după administrarea mijloacelor de probă necesare. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările