CNAIR închide circulaţia pe DN 61, în judeţul Dâmboviţa, de miercuri. Rute alternative

CNAIR închide circulaţia pe DN 61, în judeţul Dâmboviţa, de miercuri. Rute alternative

CNAIR închide circulaţia pe DN 61, în judeţul Dâmboviţa, de miercuri. Rute alternative

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii din România (CNAIR) anunţă că de miercuri se închide circulaţia pe DN 61, în judeţul Dâmboviţa, pentru lucrări de reabilitare a pasajului peste CF.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Potrivit CNAIR, în vederea demarării execuţiei lucrărilor pentru „Reabilitare pasaj peste CF pe DN 61, km 77+200 la Găeşti” se va monta semnalizarea rutieră care instituie restricţia de circulaţie pentru semnalizarea provizorie din zona pasajului, respectiv semnalizarea provizorie de pe Autostrada A1.
 
Astfel, începând de miercuri, se va închide circulaţia rutieră pe DN 61 (km 77+200) până la finalizarea lucrărilor, traficul urmând a se desfăşura deviat în funcţie de categoria vehiculelor, pe rute ocolitoare.
 
Citeşte şi: BREAKING - Dana Budeanu prezintă înregistrarea VIDEO cu Nicuşor Dan. Imaginile care aruncă în aer alegerile locale în Capitală
 
Vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone vor circula de miercuri pe sensul de mers dinspre A1, se deviază circulaţia spre stânga pe strada Armatei – dreapta pe str. Libertăţii – dreapta pe str. Argeşului peste calea ferată – dreapta pe str. Vladimir Streinu după trecerea peste calea ferată – continuare pe sub pasajul DN 61 – stânga imediat după subtraversarea pasajului pe lângă acesta – str. S. Cioculescu (DN 61). Altă variantă este pe sensul de mers către A1 se deviază circulaţia spre dreapta pe lângă pasaj – dreapta pe str. Vladimir Streinu – stânga pe str. Argeşului peste calea ferată – stânga pe str. Libertăţii după trecerea la nivel cu calea ferată – stânga pe str. Armatei – dreapta pe str. S. Cioculescu (DN 61).
 
Pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, traficul de pe DN 72 dinspre Târgovişte va fi dirijat pe DN 7 către Piteşti şi Bucureşti, traficul de pe DN 7 dinspre Bucureşti va fi dirijat pe DN 7 spre Piteşti sau DN 72 Târgovişte, iar traficul de pe DN 7 dinspre Piteşti va fi dirijat pe DN 7 spre Bucureşti sau DN 72 spre Târgovişte. De asemenea, traficul de pe A1 dinspre Piteşti către Găeşti va fi dirijat spre ieşirea de pe autostradă de la Căteasca spre DN 7, iar traficul de pe A1 dinspre Bucureşti spre Găeşti va fi dirijat spre ieşirea de pe autostradă de la Corbii Mari spre Potlogi (km 49).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările