Cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă calificată

Cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă calificată

Poliţiştii din Fieni au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza localităţii Pietroşiţa, la domiciliul unui bărbat de 47 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
„În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat la domiciliul acestuia un pistol şi muniţia aferentă acestuia, pe care le deţinea fără drept. Din cercetări a reieşit faptul că pistolul ar fi fost adus din Spania, nefiind declarat la autorităţile vamale”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.
 
În cauza se efectuează cercetări, în cadrul unui dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă calificată, fapte prevăzute de art. 242  din Codul Penal şi art. 271 din Legea nr. 86 din 2006, privind Codul Vamal al României, urmând că la finalizarea acestora să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările