Descoperire macabră la Ţăndărei. Un bărbat a fost găsit decedat în locuinţă de pompierii veniţi să spargă uşa

Descoperire macabră la Ţăndărei. Un bărbat a fost găsit decedat în locuinţă de pompierii veniţi să spargă uşa

Medicii, alertaţi la faţa locului nu au putut s-l mai salveze pe bărbat FOTO Adevărul

Descoperire macabră luni dimineaţă, în jurul orei 08.00, într-un apartament din Ţăndărei. Trupul nensufleţit al unui bărbat, în vârstî de 63 de ani, a fost găsit în casă după ce pompierii au deblocat uşa. Vecinii au alertat autorităţile deoarece bărbatul nu mai fusese văzut de câteva zile.

Astăzi,  în jurul orei 08.05, pompierii ialomiţeni au fost solicitaţi să intervină pentru deblocarea accesului într-o locuinţă din oraşul Ţăndărei. La locul solicitării s-a deplasat de urgenţă un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Slobozia - Garda de intervenţie Ţăndărei cu o autospecială de descarcerare încadrată cu 3 subofiţeri şi un echipaj al SAJ Ialomiţa - Substaţia Ţăndărei. După deblocarea uşii, în locuinţă a fost găsit un bărbat, în vârstă de aproximativ 63 de ani, fără funcţii vitale, care a fost declarat decedat de către echipajul SAJ Ialomiţa, a anunţat ISU Ialomiţa.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările