Descinderi la suspecţi de furt din Urziceni. Ce a găsit Poliţia la percheziţii

Descinderi la suspecţi de furt din Urziceni. Ce a găsit Poliţia la percheziţii

Descinderi la suspecţi de furt FOTO Adevărul

Poliţiştii din Urziceni au descins ieri, 7 aprilie, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea unei infracţiuni de  furt calificat. Din cercetări a rezultat faptul că în luna martie, suspecţii ar fi pătruns prin efracţie în incinta unei societăţi comerciale din comuna Gârbovi, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urma percheziţiilor, de la locuinţa unuia dintre suspecţi, un bărbat de 48 de ani din municipiul Urziceni, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor un autoturism şi mai multe bunuri.

De asemenea, în baza mandatelor puse în executare, poliţiştii s-au sesizat din oficiu, întrucât la locuinţa aceleiaşi persoane s-a constat că există un branşament ilegal la reţeaua electrică prin conectarea a de conductori de la stâlpul principal la imobilul de locuit, ocolind echipamentele de măsurare a energiei electrice.
 
Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea pentru ocolirea echipamentelor de măsurare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările