Copilul dispărut în apele Borcei, de negăsit. Misiune complexă de căutare

Copilul dispărut în apele Borcei, de negăsit. Misiune complexă de căutare

Scafandrii caută trupul copilului FOTO ISU Ialomiţa

Căutări disperate pentru găsirea copilui care a dispărut în apele braţului Borcea miercuri seară, în zona localităţii Feteşti Sat. Salvatorii de la ISU, alături de scafandri de la Bucureşti, încearcă să dea de urma minorului. Până acum, fără niciun rezultat, din păcate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform ISU Ialomiţa, misiunea de căutare a continuat miercuri seară mai multe ore fără rezultat, după care a fost suspendată pe parcursul nopţii. Căutările au fost reluate joi cu un echipaj din cadrul Staţiei de pompieri Feteşti, cu o barcă pneumatică. În sprijin a fost solicitată şi intervenţia unui echipaj de scafandri din cadrul ISU Dealul Spirii Bucureşti-Ilfov.
 
Dispariţia minorului în vârstă de 14 ani a fost anunţată miercuri, în jurul orei 18.30, iar la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, dar a fost solicitat şi sprijinul unui elicopter SMURD.
 
Pompierii au demarat operaţiunea de căutare prin cercetarea luciului apei cu ajutorul bărcii pneumatice. În sprijin, la faţa locului au fost solicitaţi şi scafandrii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.
 
"La locul solicitării s-au deplasat de urgenţă, trei echipaje din cadrul Staţiei de Pompieri Feteşti cu o 
autospecială de primă intervenţie şi comandă,  o autospecială de stingere, o ambulanţă SMURD şi în sprijin a fost solicitat şi un elicopter SMURD Constanţa care survolează zona.  
 
Pompierii au demarat operaţiunea de căutare, prin cercetarea luciului apei cu ajutorul bărcii pneumatice. În sprijin, la faţa locului au fost solicitaţi şi scafandrii militari din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov. Misiunea este în dinamică", a precizat Ani Cercel, purtător de cuvânt al ISU Ialomiţa.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările