Preşedintele Klaus Iohannis s-a plimbat prin Piaţa Mare din Sibiu şi a vizitat o expoziţie de fotografie în aer liber

Preşedintele Klaus Iohannis s-a plimbat prin Piaţa Mare din Sibiu şi a vizitat o expoziţie de fotografie în aer liber

Iohannis îşi petrece sfârşitul de săptămână la Sibiu. FOTO Facebook/ Mihai Nitu

Preşedintele Klaus Iohannis s-a aflat, sâmbătă, în Piaţa Mare din Sibiu, unde a vizitat o expoziţie în aer liber şi s-a întâlnit cu primarul Astrid Fodor şi candidatul FDGR la şefia Consiliului Judeţean, Gabriel Tischer.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şeful statului petrece sfârşitul de săptămână la Sibiu. Sâmbătă seară, el s-a întâlnit cu primarul Astrid Fodor, care candidează pentru un nou mandat, şi candidatul FDGR la şefia CJ Sibiu, Gabriel Tischer.
 
Klaus Iohannis a făcut o scurtă plimbare prin centrul Sibiului, împreună cu cei doi candidaţi ai FDGR, şi a vizitat expoziţia de fotografie în aer liber deschisă în Piaţa Mare a oraşului. El s-a şi fotografiat împreună cu un copil aflat cu familia în centrul Sibiului, păstrând însă distanţa.
 
Astrid Fodor a deţinut funcţia de viceprimar pe vremea când Iohannis a fost primar al municipiului şi a preluat interimar funcţia de primar după ce el a devenit preşedinte. Ulterior, Fodor a fost aleasă în funcţia de primar.
 
Gabriel Tischer este la prima candidatură.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: