Preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PNL, lăsat fără permis de poliţişti

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PNL, lăsat fără permis de poliţişti

Adrian Albu ar fi fost surprins de radar circulând cu viteză în interiorul unei localităţi. FOTO PresaSM

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PNL, Adrian Albu, ar fi rămas fără permis după ce ar fi fost surprins de poliţişti gonind cu viteză în interiorul unei localităţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Adrian Albu, care deţine şi funcţia de viceprimar al municipiului Satu Mare, ar fi fost surprins de radar circulând cu maşina cu o viteză de 103 km/oră, în interiorul localităţii Păulian, informează PresaSM. Drept urmare, Albu ar fi rămas fără permis pentru următoarele 90 de zile. 
 
Potrivit sursei citate, Adrian Albu s-ar fi plâns în anumite cercuri din cadrul Prefecturii Satu Mare că poliţiştii rutieri au o anumită atitudine, pe care ar considera-o neconformă, deşi oamenii legii ar avea de partea lor dovada că radarul l-a surprins gonind cu o viteză mult peste cea legală. 
 
Viceprimarul nu este însă singurul conducător auto din Satu Mare cu permisul suspendat. Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au desfăşurat, la data de 24 iunie a.c., activităţi de supraveghere, fluidizare şi control al traficului rutier pe raza judeţului, ocazie cu care aplicat peste 90 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 48.000 de lei.
 
De asemenea, poliţiştii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 31 de conducători auto şi au ridicat trei certificate de înmatriculare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: