Clădirea Prefecturii şi Consiliului Judeţean Caraş-Severin a luat foc. Opt autospeciale au intervenit pentru stingerea incendiului

Clădirea Prefecturii şi Consiliului Judeţean Caraş-Severin a luat foc. Opt autospeciale au intervenit pentru stingerea incendiului

Un incendiu a izbucnit, marţi, în jurul orei 20.00, la ultimul etaj al clădirii care găzduieşte cele mai importante instituţii ale judeţului Caraş-Severin.

Pompierii au fost alertaţi de către trecători, care au observat flăcări la ultimul etaj al clădirii, practic într-un pod improvizat unde sunt instalate mai multe antene de telefonie.
 
După cum au anunţat reprezentanţii Detaşamentului de Pompieri Reşiţa se intervine cu patru echipaje de pompieri şi trei autospeciale de stingere, cu apă şi spumă. La faţa locului a ajuns şi autospecială cu scară.
 
Până în momentul de faţă, pompierii au anunţat că nu au fost identificate victime.
 
UPDATE ora 21.00 - În sprijinul pompierilor din Reşiţa au fost trimise încă patru maşini de la ISU Timiş, două autospeciale cu apă şi spumă şi două autoscări.
 
UPDATE ora 22.00 - Cu eforturi susţinute, pompierii au reuşit stingerea incendiului, după aproximativ două ore. Preventiv la faţa locului va rămâne un echipaj pentru supravegherea zonei. Momentan nu se cunoaşte exact cauza izbucnirii focului, urmează ca în zilele următoare să se facă o cercetare în urma căreia să se afle exact de ce a luat foc clădirea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările