Victimele unui tâlhar sunt aşteptate la Poliţie pentru a-şi recupera bijuteriile.  Procurorii fac apel la femeile atacate pe stradă, în Ploieşti

Victimele unui
tâlhar sunt aşteptate la Poliţie pentru a-şi recupera bijuteriile.  Procurorii fac apel la femeile atacate pe
stradă, în Ploieşti

Victimele au fost căutate inclusiv la spitale, dar fără rezultat

Mai multe femei din Ploieşti sunt aşteptate la Poliţie pentru a-şi recupera bijuteriile smulse de un tâlhar care ataca pe stradă. Bărbatul a fost prins şi arestat, şi-a recunoscut faptele, a mărturisit unde a dus aurul, doar că anchetatorii nu au reuşit să dea de urma victimelor.

Povestea a pornit de la o plângere depusă de o femeie din Ploieşti care a reclamat faptul că a fost atacată, la începutul anului, pe o stradă din centrul oraşului, de un bărbat care i-a smuls din ureche cerceii din aur. În urma anchetei, agresorul a fost prins de către poliţişti. Audiat, acesta a recunoscut că el este autorul, dar şi că femeia care l-a reclamat nu este singura lui victimă.

Procurorii au extins cercetările, au reuşit să găsească la casele de amanet o parte dintre bijuteriile smulse de hoţ de la urechile mai multor femei din Ploieşti, iar acum aşteaptă victimele să-şi recupereze bunurile şi să depună plângere.

Anchetatorii au făcut verificări inclusiv la spitalele din judeţ pentru a vedea dacă vreuna dintre victime s-a prezentat la camerele de gardă cu răni la urechi, dar căutările au fost în zadar.

Reperezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti fac apel la persoanele care se ştiu vizate să meargă la sediul Poliţiei Municipale pentru a depune plângere şi pentru a-şi recupera bijuteriile care se află acum în custodia autorităţilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: