Percheziţii la proxeneţii din Floreşti. Clienţii prostituatelor erau jefuiţi

Percheziţii la proxeneţii din Floreşti. Clienţii prostituatelor erau jefuiţi

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipale Ploieşti au făcut  percheziţii pe raza municipiului şi în localităţile Bărcăneşti, Floreşti şi Cocorăştii Mislii, la  domiciliile unor persoane bănuite de săvârşirea unor infracţiuni de proxenetism şi tâlhărie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Patru mandate de aducere au fost puse în executare.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada martie-mai 2020, persoanele bănuite ar fi înlesnit practicarea prostituţiei pe raza judeţului Prahova, obţinând foloase materiale de pe urma acestor activităţi. Totodată, acestea ar fi săvârşit o infracţiune de tâlhărie, deposedând prin violenţă persoana vătămată, de o sumă de bani, precum şi două tentative de tâlhărie.

7 persoane au fost conduse la sediul poliţiei, pentru audieri. În urma administrării probatoriului, faţă de 4 persoane a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentate unităţii de parchet pentru dispunerea de măsuri preventive.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională se ridică la 30.000  de  lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: