Măsuri speciale la Ploieşti. Copiii internaţi la ”infecţioase” vor fi mutaţi la Spitalul de Pediatrie

Măsuri speciale la Ploieşti. Copiii internaţi la ”infecţioase”
vor fi mutaţi la Spitalul de Pediatrie

Spital de Pediatrie Ploiesti

Copiii internaţi la Secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti (”Movila”) vor fi mutaţi la Spitalul de Pediatrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Decizia a fost luată, duminică, de Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Ploieşti, întrunit într-o şedinţă extraordinară. Este o măsură  menită să limiteze efectele răspândirii coronavirusului.

”În acest context, s-a hotărât ca pacienţii minori aflaţi internaţi, în prezent, la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti să fie preluaţi de către Spitalul de Pediatrie Ploieşti în vederea continuării, în condiţii optime, a tratamentelor de specialitate”, se arată într-un comuncat de presă al Primăriei Ploieşti.

Autorităţile nu precizat când va începte mutarea pacienţilor de la Movila la Spitalul de Pediatrie.

De asemenea, s-a stabilit ca, hrana pentru persoanele aflate în centrele de carantină,  de pe raza municipiului Ploieşti, să fie asigurată de Centrul Social pentru Persoanele în Vârstă din cadrul Administraţiei Serviciilor Sociale Comunitare Ploieşti. Poliţia Locală Ploieşti va asigura transportul hranei respective către centrele de carantină.

Totodată, ca o măsură complementară de prevenire a răspandirii coronavirusului COVID-19, s-a mai decis ca, la finalul fiecărei zile, autobuzele să fie dezinfectate de angajaţii societăţii Coral Impex S.R.L.,companie specializată în servicii de dezinsecţie, iar, pe parcursul întregii zile, mijloacele de transport în comun din municipiul Ploiesti să fie dezinfectate după fiecare cursa, la capăt de traseu.

Reamintim că, orice problemă întâmpinată de cetăţenii, în contextul actual al epidemiei de coronavirus COVID-19, poate fi semnalată la numărul naţional de urgenţă 112.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: