Cauza probabilă a incendiului de la fabrica de produse pe bază de ţiţei din Prahova: folosirea unui dispozitiv de sudură, fără respectarea normelor

Cauza probabilă a incendiului de la fabrica de produse pe bază de ţiţei din Prahova: folosirea unui dispozitiv de sudură, fără respectarea normelor

Cauza probabilă a incendiului care a cuprins luni seară o fabrică de produse pe bază de ţiţei o reprezintă folosirea, fără respectarea normelor, a unui dispozitiv de sudură, informează marţi dimineaţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova. Cei doi bărbaţi răniţi în incendiu respiră cu ajutorul aparatelor, iar starea lor este gravă, necesitând transfer într-un centru pentru mari arşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE - Purtătorul de cuvânt al Spitalului judeţean de urgenţă Ploieşti, medicul Violeta Tănase, a declarat marţi pentru News.ro că cei doi bărbaţi răniţi în incendiul de la fabrica din Colceag respiră cu ajutorul aparatelor, iar starea lor este gravă, necesitând transfer într-un centru pentru mari arşi.
 
Luni seară, cei doi au fost sedaţi şi intubaţi pentru ca medicul de gardă de la chirurgie plastică şi reparatorie să poată îngriji plăgile arse, iar în prezent pacienţii sunt in terapie intensivă.
 
Medicul Violeta Tănase a precizat că spitalul aşteaptă un răspuns de la Bucureşti privind transferul lor.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Incendiul care a izbucnit într-o hală situată în proximitatea mai multor rezervoare cu reziduuri petroliere are drept consecinţe nu doar pagube materiale, ci şi două victime.
 
Este vorba despre doi bărbaţi care lucrau în fabrică şi care ar fi încercat să stingă focul în momentul izbucnirii acestuia. Ambii au suferit arsuri grave atât la căile aeriene, cât şi pe corp.
 
Ei au arsuri de gradele trei şi patru pe mai bine de 60 la sută din suprafaţa corpului. În condiţiile in care sunt consideraţi mari arşi, Ministerul Sănătăţii a anunţat că există posibilitatea că ei să fie transferaţi la spitale din străinătate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările