Bogdan Nica, fost secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, va prelua conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti

Bogdan Nica, fost secretar de stat în Ministerul Sănătăţii,
va prelua conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti

Bogdan Nica

Medicul Bogdan Nica, fost secretar de stat în Ministerul Sănătăţii şi fost şef al DSP Prahova, va prelua conducerea Spitaului Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

 În prezent, cel mai mare spital din Prahova, este condus de un manager interimar, chirurgul Sebastian Toma.

Cel mai probabil medicul Bogdan Nica va prelua frâieşe SJU în cursul acestei săptămâni. Acesta a confirmat informaţia pentru ziarul ”Adevărul”.

Spitalul este condus în prezent de chirurgul Sebastian Toma, care asigură interimatul de aproximativ două luni, dar şi de directorul medical Andrei Ilinca, medic urgentist.

Bogdan Nica se întoarce la Ploieşti după trei luni, timp în care a fost solicitat de către ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru să ocupe un post de secretar de stat. Nica a condus inclusiv Direcţia de Sănătate Publică din luna mai până la finele lunii iulie, perioadă în care Prahova nu se afla în topul judeţelor cu cel mai mare număr de infectări cu SARS-CoV-2.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările