Acţiunea „cazane pe roţi“, vineri noapte în Ploieşti. Amenzi date de poliţie şoferilor care circulau cu maşini defecte

Acţiunea „cazane pe roţi“, vineri noapte în Ploieşti. Amenzi
date de poliţie şoferilor care circulau cu maşini defecte

Acţiune a poliţiei rutiere la Ploieşti FOTO Facebook/ Poliţia Capitalei

13 amenzi au fost date în timpul unei acţiuni a poliţiştilor de la Serviciul Rutier din Prahova şoferilor prinşi la volanul unor maşini care prezentatu defecţiuni tehnice. Sancţiuni au primit inclusiv motocicliştii care au ambalat prea tare motorul.

”Noaptea trecută, între orele 22:00-01:00, pe raza municipiului Ploieşti, s-a desfăşurat o acţiune pe linie de stare tehnică, la care au participat poliţişti din cadrul Serviciului Rutier şi Biroului Rutier Ploieşti împreună cu reprezentanţi RAR, coordonaţi de ofiţeri de poliţie rutieră. În cadrul acţiunii au fost verificate 50 de vehicule, dintre care 13 motoare şi au fost aplicate 22 de sancţiuni contravenţionale,  13 dintre ele fiind aplicate pentru defecţiuni tehnice si poluare fonică, în cazul motoarelor”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Prahova.

De asemenea, au fost reţinute două permise de conducere pentru încălcarea limitelor legale de viteză cât şi pentru depăşire neregulamentară.

Totodată, au fost reţinute şi 10 certificate de înmatriculare.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de 8.845 lei.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările