Inedit. Arhiepiscopul Calinic, în echipament de salvamontist alături de Nicolae al României

Inedit. Arhiepiscopul Calinic, în echipament de salvamontist alături
de Nicolae al României

ÎPS Calinic (centru), alături de Nicolae al României FOTO: CJ Gorj

Nicolae al României, nepotul Regelui Mihai, a făcut joi 15 aprilie o vizită la Salvamont Târgu Jiu, fiind însoţit de către ÎPS Calinic, arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului, de care îl leagă o strânsă prietenie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ca detaliu de culoare, ÎPS Calinic a purtat pe toată durata vizitei la Salvamont Târgu Jiu un echipament de salvamontist.

„Am avut plăcerea sa fac o vizită la Salvamont Târgu Jiu alături de ÎPS Calinic, Părinte Spiritual al Salvamontului”, a scris Nicolae al României pe pagina sa de Facebook, pe care are aproape 89.000 de urmăritori.

Prima întrevedere a arhiepiscopului Calinic cu Principele Nicolae a fost acum câţiva ani, când acesta din urmă a venit împreună cu Principele Radu pentru a vedea cum merg lucrările la noua Catedrală arhiepiscopală şi necropolă regală.

În acest an, pe 23 ianuarie, ÎPS Calinic a oficiat la Noua Catedrală Arhiepiscopală şi Regală de la Curtea de Argeş botezul fetiţei lui Nicolae al României şi a soţiei sale Alina-Maria.

În septembrie 2019, arhiepiscopul Calinic a fost şi cel care a oficiat la Sinaia cununia religioasă a Principelui Nicolae cu Alina Binder.

Vă mai recomandăm şi:

Arhiepiscopul Calinic va oficia nunta principelui Nicolae: „Regele Mihai I s-a gândit că principele ar putea cultiva speranţele legării firului rupt în 1947“

 

EXCLUSIV. Prinţul Nicolae al României: „Sper că venirea unui copil ne va reapropia de Famila Regală”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările